27.08.2017

Giveaway, vinn billett til ny kreativ messe på Lillestrøm.Ja er det ikke flott! En helt ny messe for alle oss gjør-det-selv sjeler og alle de andre som også elsker det unike og håndlaga. Messen har fått navn Design By Me og er en av tre parallellmesser på Norges Varemesse 22 til 24 september. Selv skal jeg ha salg- og demonstrasjonsstand på messen med både ferdiglagde naturdekorasjoner, hobbymateriell, blomster, masse kransepynt og litt førjulsinspirasjon. Må jo begynne nå om vi skal rekke å bli ferdige med å sanke mosedotter, samle villkvister og lage masse spennende til Jul!

Under mottoet Blomster og Naturdekorasjoner har jeg med flotte medutstillerne i en grønn sone: Pilfletter og vegetativ kunstner Ellen Mette Nielsen i Flettverk.no; blomsterdyrker, anleggsgartner og kransemaker Kine Andersen fra Bakåsen Lille; og blomsterdekoratør, keramiker og tusenkunstner Anne Weiby med sine Kreative Galskaper. Vi gleder oss til å vise våre grønne måter å være kreative på! Messens motto er å bryte mønsteret ditt, og du er velkommen til å se hvordan vi har gjort akkurat det! Se program, konkurranser og masse spennende på Design By Me sin hjemmeside HER.


Jeg har 10 billetter til alle messene "Design By Me" - "Samler og Antikk" - "Stempelscrapt". 

Du kan vinne ved: å legge igjen en hilsen med mailadressen din nedenfor i kommentarfeltet, du kan sende meg en direkte mail på kar-rudi@online.no eller du kan gå inn på facbook og legge igjen en hilsen. Husk å dele muligheten masse med andre på sosiale medier! 

Frist for å melde sin interesse er 2 september og vinnerne annonseres på bloggen og facebook 3. september. Og er du ikke så heldig å vinne en billett, kan du kjøpe en fellesbillett til alle de tre messene HER

Håper vi sees!
Ha en kreativ Søndag alle sammen!

Hilsen Kari
tlf +4795137750

5 kommentarer:

 1. Hei Kari.
  Så spennende med ny kreativ messe!
  Legger igjen en liten hilsen i håp om å være en av de heldige som vinner billett til messen.
  Lykke til med alle dine kreative prosjekter.

  SvarSlett
 2. Fint Marte, hyggelig om vi treffes!

  SvarSlett
 3. Anonym9/02/2017

  Ja da så.... siden det er siste dagen for påmelding idag og samtidig min bursdag håper jeg å være blandt de heldige ;-)

  OG..det er mange år siden jeg har vært i Norge, det hadde kanskje gitt et lite spark for å bestille en flybilett??

  Veldig fin blog du har!! Tusen takk at du deler!!
  Hilsen Annette i sør tyskland (titiquilt@yahoo.de)

  SvarSlett
 4. Hei Annette! Du er med i dagens trekning :o)

  SvarSlett
 5. Nå har jeg hatt trekning av billetter til messen Design By Me. Det var 2 som meldte seg på på bloggen, 16 på mail og 21 på Facebook. Vinnerne er disse 10: Wenche, Marianne, Ann Helen, Inger, Unni, Elisabeth, Torunn, Hege A, Britt Elin, Hege C.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!