05.03.2017

Finnskogutstillingen 2017

Fint å være hjemme igjen til min sommerfugl i vinterland. Rørosmartnan er over og utstillingen på Hadeland Glassverk pakkes ned i morgen, så nå skal det bli deilig å være hjemme på Atelieret og ønske velkommen til Finnskogutstillingen og Våråpent Atelier Kari helt fram til 8. april. 

Finnskogutstillingen ser ut til å bli veldig spennende i år. Masse kunst og håndverk fordelt på 5 ulike utstillingssteder + Atelier Kari. Se programmet for Finnskogutstillingen og les mer om hovedutstillingen HER.

Jeg har kjøpt inn lekre glassegg fra ShiShi og henger opp disse og mye annet nytt og spennende. Det er jo snart påske, og noen kreative påskekrumspring i den retningen er på gang.

Og jeg håper jeg denne uka får til å skape noen nye eksperimentelle naturdekorasjoner å vise fram til besøkende. Fint om jeg kunne få til lage noen nye uttrykk som jeg er fornøyd med.

Velkommen til Atelier Kari under Finnskogutstillingen 2017:
10. - 11. - 12. mars kl 11-17.
Og Våråpent Atelier Kari fram til påske: 
16. mars til og med 8. april: torsdag - fredag -  lørdag kl 11 til 17 

Ha kreative dager!
Hilsen Kari
tlf 95137750


4 kommentarer:

 1. Lykke til med Finnskogutstillingen :-)
  Vet du hvor man får kjøpt slike gullegg? De er skikkelig fine.
  Tove

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet ikke hvor du bor tove, men jeg selger disse lekre gulleggene, men kanskje du skulle høre med ShiShi om flere forhandlere. Ha en fin helg!

   Slett
 2. Supert at du selger dem. Skal du hå hagemessa på Lillestrøm?
  Vet det er etter påske, men de er fine senere også.
  Hilsen Tove på Dokka :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg skal på Hagemessa som utstiller i år Tove. Men jeg kan jo sende deg noen i posten også, De er av glass, men hvis jeg pakker godt, skulle det gå bra. Sender deg en PM.

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!