03.03.2016

Finnskogutstillingen med åpent Atelier.

Vinterens første vårtegn er den årlige Finnskogutstillingen hvor profesjonelle kunstnere og håndverkere stiller ut sine arbeider i skjønn forening med gode amatører. Også jeg inviterer til åpent Atelier Kari. Det som står i fokus i år hos meg er eksperimentelle naturdekorasjoner. Jeg ønsker å vise fram noen av mine crazy arbeider og eksprimenter og de mer seriøse arbeider som jeg har lagd i forbindelse med skolearbeidet mitt på Vea så langt.

Og det er morsomt å kunne presentere nye naturdekorasjoner med de materialene som jeg bruker mest.

Atelier Kari er åpent lørdag 5. mars og søndag 6. mars kl 11.00 til 17.00.

Resten av programmet til Finnskogutstillingen finner du HER.

Velkommen!


kar-rudi@online.no

13 kommentarer:

 1. Om jeg boede i nærheden af dig var jeg kommet for at kigge! Du laver fantastiske, kreative/kunstneriske/spændende og flotte ting! Rigtig god fornøjelse med udstillingen:-))))

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig melding fra deg Anette! Du kan gjerne komme til Norge. Det er deiligt å være dansk i Norge! Kanskje vi kan finne på noe gøy sammen? God helg!

   Slett
 2. Så flott! Så spennende eksperimentelle dekorasjoner! Lykke til!

  SvarSlett
 3. Takk til alle som besøkte Atelier Kari i helge! Veldig hyggelig med besøk!

  SvarSlett
 4. Det hadde jeg ikke tenkt på å pynte et sånt hode med naturen.Flotte skulpturer! Jeg har da et sånt hode liggende, men mitt er malt brunt. Her må jeg visst vente på våren, gå i skogen og hente materialer. Takk for super ide! :)Ha en vakker dag! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for skryt! Materialet er festet på en badehette slik at hodet ikke går i stykker ved demontering. Og det gir flere festemuligheter. Lykke til!

   Slett
 5. Greatful and nice blog, Thanks.

  SvarSlett
 6. Hej Kari! Som jag har letat efter din blogg och nu fann jag dig. Har kikat in här tidigare och beundrat dina skapelser i naturmaterial som är sååååå fina. Du har så många goda idéer och jag undrar ifall jag kommer mig för att testa något liknande, får jag då ta idén från dig eller? Du har så jättefina idéer och jag älskar naturmaterial men gör vanligen bara till mig själv och vänner. Fortsätt bjuda på så mycket vackert, vi blir inspirerade. Tack för jag får se i din intressanta blogg. Ha det gott.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for mange hyggelige ord! Du må gjerne la deg inspirere og forsøke å ta naturen i bruk. Det er bare å sette igang. Lykke til!

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!