30.12.2015

Takknemlig for et travelt Nytt År!

Ja, jeg er takknemlig både for året som har vært både morsomt og travelt, og for at året som kommer ser ut til å bli spennende det også. Et nytt avansert materialhjerte er akkurat ferdig og venter på sin nye plass.

Disse hjertene blir alltid forskjellige, og jeg blander mange ulike materialer som varer en stund. Det er hyggelig å ha ventelister på dem. Nå er det heldigvis ikke mer enn et til som må lages rett over nyttår, og så er det å ta sats. Ja jeg må virkelig ta sats, for hvis jeg skal greie alle utstillinger, kurs og skolen jeg er i gang med før påske, så må jeg brette opp ermene og sette igang. Se gjerne programmet mitt HER.

Og så må jeg jo mimre litt over året som har vært. I tillegg til å delta på utstillinger, markeder, ha åpent atelier og kurs, så ble 2015 ekstra spennende. Jeg var i våres på Nordlandsturne. Det ble en fantastisk opplevelse! Sortland Hagelag hadde i flere år spurt om jeg kunne komme til dem i Vesterålen. Og i år fikk jeg det til. Jeg besøkte i alt 10 hagelag og husflidslag i Nordland, og hadde det utrolig fint med inspirasjonsforedrag og dagskurs. Jeg traff en hel masse hyggelige folk! Takk til alle som gjorde denne turen mulig for meg!

Jeg fikk se en fabelaktig natur også!

Og jeg opplevde spennende vårhager hos de jeg overnattet hos. Fylte blåveis var bare så herlig! Noe av det flotte jeg så, kan jeg sikkert få til å gro her på Finnskogen også. Så har jeg noe å strekke meg etter i det nye året.

Jeg ønsker alle bloggvenner, samarbeidspartnere og naturentusiaster et fargerikt og spennende nytt år!kar-rudi@online.no

3 kommentarer:

 1. Godt nytår til dig også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og godt nytt år til deg også! Hilsen Kari

   Slett
 2. Jeg ønsker deg et godt og inspirerende nytt år!
  Nyttårsklem fra Gry :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!