18.10.2015

Å leke med høsten.

I rimfrosten spankulerer fremdeles tunfuglen som jeg kjøpte av min dyktige kunstvenninne Anne Weiby i våres. Humoristisk skrapjern som er sveiset sammen til et levende vesen som jeg blir mer og mer glad i. Nå har jeg hatt to langhelger med åpent på atelieret, og responsen har vært over all forventning. I dag er siste åpningsdag for denne gang. Takk til alle som har besøkt mitt høståpne Atelier Kari!

Jeg skal fortsette å leke med høsten for en ny uke som student på VEA står for døra med de gledene og utfordringene til eksperimentering og nyskaping det vil bli.

Nyt høstdagene dere også. Men nå er det like før frost og snø kommer, så dra til skogs og plukk det dere trenger til vakre naturdekorasjoner utover høsten.

Ha en fin søndag! 


kar-rudi@online.no

3 kommentarer:

 1. Kjekt å høre at langhelgene på atelieret ditt har vært vellykket. Tunfuglen du har kjøpt var også veldig flott! Ha en fin søndag, og en fin ny uke som student :)

  SvarSlett
 2. For ein vakker fugl!

  Og takk for påminninga om å hauste det som haustast skal før det er for seint!

  Fin ny veke som student :-)

  SvarSlett
 3. Hei hei Kari.
  Så herlig å lese blogger igjen, og din har alltid vært en av favorittene.
  Moro at det er så mange gamle bloggvenner som fortsatt holder koken. Ble nesten litt sentimental av å lese blogger igjen. Det var så inntenst da jeg holdt på som verst at jeg bare måtte prioritere det bort, men nå er det gøy igjen.
  Ser fram til å lese og se bloggen din igjen og bli inspirert til å lage fine dekorasjoner.
  Klem fra en av " the grand old bloggers" he he

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!