27.08.2014

Med gamle grankvister og mosedotter på Fjøsutstilling.

 I Galleri Fjøset har jeg tatt med en veggdekorasjon av grankvister med lav og ekornspiste grankongler. Jeg liker å vise fram nye måter å bruke naturmaterialer vi oftes overser. Kvistene er dekket av papirlav i vakre gråturkise farger.
 
Og så har jeg jo med lavprodukter i brødlav og rabbesjegg på alle utstillinger. Det er jo de materialene jeg har arbeidet mest med.
 
Her er mine hengekroner i byggkorn montert sammen med sirlig vevde og sydde dåpsklær.
 
En tøff og fargerik del av utstillingen er plassert i en av de brede vinduskarmene. Seljekranser pyntet med hekleblomster snakker godt sammen med vesker og smykker i glad utforming.
 
Lokalene i Galleri Fjøset på Sønsterud gård er bare så store og flotte! Åsnes Kunstforening har mye å være stolt av. Her er det lett å få til en variert og glad utstilling. Og for meg er dette spennende å få være med på. Utrolig morsomt å stille ut i lokalene til Åsnes Kunstforening sammen med sju andre håndverkere og kunsthåndverkere fra Brukshåndverkerne i Hedmark. De andre utstillerne er Evelyn Refsahl, filting og toving. Åse Haugen, smykker i keramikk. Tone Snarud, glass fusing og tiffany. Iren Langset, søm. Mette Andreassen, smykker i sølv. Brita Kvinge, søm. Og Brith Winge, vev.
 
Og hyggelig er det at publikum setter pris på denne utstillingen. Det kom ca 60 personer til åpningen sist lørdag. De var imponert over hva vi hadde fått til og sa at de gjerne kunne bruke denne anledningen til å kjøpe seg de gjeveste julegavene.

Utstillingen er åpen både denne uka og neste, torsdager kl 18-20, lørdager og søndager kl 13-16 fram til og med 7. september. Velkommen!kar-rudi@online.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!