13.10.2013

I Tara Juledrøm med julekranser.

Jeg har drømt meg inn i Tara Juledrøm. Ble så glad når Tara kontaktet meg i våres og ville jeg skulle bidra til en inspirerende DIY-artikkel i deres JULEDRØM. Og overraskelsen er stor når du ser det du lager brettet ut på 6 sider i et flott profesjonelt magasin. Litt mer sus over det enn på bloggen min her. Bladet er i salg i bladhyllene til tirsdagen 15. oktober og fram til jul.
 
Temaet er ulike dørkranser. Og denne kransen  og flere andre er med. Denne er lagd med en basis av einer og pyntet med kråkefot, lavkuler, små julekuler, grankongler og grankvister med lav.
 
Synes du det er tidlig med julemagasiner nå i midten av oktober? Husk at du skal gjøre visse forberedelser og at en del gjør-det-selv-prosjekter tar litt tid.

Har du forresten vært til skogs og sikret deg en del naturmaterialer nå før frosten kommer? Jeg har igjen å plukke både bjørnemose og kråkefot, så denne søndagen får jeg meg en fin tur.kar-rudi@online.no

17 kommentarer:

 1. Flot juledørpynt :)
  Nej, jeg synes ikke, at det er for tidlig. Jeg elsker jul :-)

  Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlett
 2. Nydelig krans. Gler til bladet kjem ut, må nok ha det. Du laga mykje fint.

  SvarSlett
 3. Så fint dere likte smakebiten på julekranser! Ha en flott og kreativ høst!

  SvarSlett
 4. Da vet jeg hva slags "lesestoff" jeg skal kjøpe neste gang. Sikkert motiverende å bli utvalgt. Finfin julekrans!

  I utgangspunktet synes jeg alt som har med jul å gjøre kommer alt for tidlig i butikkene, men disse kreative julebladene må jo komme tidlig om vi skal rekke å få satt inspirasjonen ut i livet. Det er verre med kakemenn i butikken allerede i september.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig Janne! Disse kakemennene og marsipangrisene i butikkene i oktober kan vi spare oss for :o)

   Slett
 5. TARA var bladet jeg likte best i fjor. Så selv om jeg hadde bestemt meg for ikke å kjøpe slike blader i år så kan det hende det blir TARA likevel nå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig! Lykke til med juleforberedelsene!

   Slett
 6. Hei Kari :-) Flotte kranser du lager! Hvordan oppbevarer du det grønne du plukker i skogen.Det er jo en stund til jul..;-) Holder det at det ligger kaldt i pose ute?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for skryt. Jeg venter med å plykke grønt fra trærne til jeg skal bruke. Da blir det jo skikkekig ferskvare. Einer og kråkefot kan du plukke nå, legge i søppelsekk som du stikker noen hull i og oppbevare bak garasjen, skyggefullt og la det gjerne snø ned. Lykke til!

   Slett
 7. Kjempeflott!
  Har samla litt mose..

  Fin ny veke :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og ha en flott og kreativ uke du også!

   Slett
 8. Utrolig flott krans! Ble skikkelig inspirert. Stor stas med magasinoppslag, det fortjener du. Denne helgen måtte vi la skogen vår være, den var full av elgjegere. Håper på fint vær neste helg også... :-)

  SvarSlett
 9. Herlige bilder i bladet som på bloggen. Flott levert. Du er til stor glede!

  SvarSlett
 10. Thank You Renata! :o)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!