18.04.2013

Bilder fra standen på Hagemessen.

Det publikum kommenterte mest og som ble mest avbildet på standen min var min "Hage på Staur" som jeg kaller disse utedekorasjonene på stokker. Kanskje det blir mange slike staurhager å finne rundt om til sommeren?

Mange sa også at de ikke hadde sett høy brukt i kranser og hjerter før og ga meg honnør for det. Høyet gulner når det har blitt litt lyspåvirket en stund, men kransen beholder sjarmen.
 
Å lage en hyggelig stand kan være ganske krevende og det er ikke alltid jeg lykkes helt. Alt skal jo fraktes i min lille varebil. Og jeg selger ofte teknisk utstyr, som ikke er veldig lekkert å stille ut på tiltalende vis, og den høysekken i plast under bordet er ikke videre lekker Kari. Ha, ha!

Og så må jo brødlaven med. Mitt signaturmateriale som jeg bare elsker. Her har jeg forsøkt å gjøre kransen mer sommerlig ved å presentere den på en leken tapet og sette på en fluffy sløyfe.

Ikke bare synes jeg det kan være vanskelig og montere en presentabel stand, men en får veldig, veldig lange armer av all bæring og tilrigging. Men det er verdt all strevet å komme ut av Finnskogen og i kontakt med masse nye hyggelige mennesker som gir meg så mye positiv feedback.

Gleder meg til neste utstilling!kar-rudi@online.no

12 kommentarer:

 1. Kjempeflott stand du hadde, virkelig flott. Herlig og spesiell, og da er det ikke rart du fikk kommentarer på det flotte du lager. Flinke deg, jeg liker det jeg ser. Får så lyst til å prøve selv, og det gjør meg glad.

  Hilsen Tove Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for skryt, og ja prøv selv!

   Slett
 2. De staurdekorasjonene er så fine! Har veldig lyst til å lage slike og ha på hytta. Høykransideen skal jeg spare på til jul, lage og henge på boksdørene i stallen.

  Ideen med den taperen som bakgrunn likte jeg også godt.
  Ha en fin kveld.

  Gry K

  SvarSlett
  Svar
  1. Prøv å lag deg hage på staur til hyttene dine Gry, bjørkestaur kan du også bruke. Lykke til!

   Slett
 3. Anne-Britt4/19/2013

  Hei, Kari.

  Lekker stand du hadde, mye fint. Her er det mye fin inspirasjon å hente, og etter å ha sett demonstrasjonsvideoen din har jeg lagd min første krans av bjørkevister. Den ble ganske fin, selv om den ble oval istedenfor rund... He he
  Ha en fin dag.

  Klem fra Anne- Britt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint at du har hatt nytte av videoen! Prøver du noen ganger til, vil du sikkert få kransene runde.

   Slett
 4. Hei,,,,syntes du hadde en koselig stand jeg, med mange fine ting og ideer. Et tips for å dekke rotet under bordet er å kjøpe noe stoff i metervis, som du kan legge oppå bordet som duk ,og la det henge ned foran, helt til gulvet. For et sted må du jo ha rotet ditt,,,,og da kan du gjemme det bak duken. Jeg har selv brukt det tipset da jeg flere ganger har stått på,,,,og rigget stand på messer i forbindelse med jobben min. ps,,,kjøp et ensfarget stoff,,,,det skal jo ikke ta oppmerksomheten fra det du har oppå bordet.
  Lykke til.
  Anne

  SvarSlett
 5. Så flott og kreativt- og (nesten) bare naturmaterialer ! Veldig inspirerende og "hagen på staur" var interesant- den må æ nok teste ut ...har noen "gamle hesjestaur" grå og værslitt - takk for ideen!
  Høykransen har du festa den på noe , eller bare surra snøre el. streng rundt....den var fiiiin...
  Ei solrik helg ønskes deg!

  SvarSlett
 6. Høykransen har en halmkranskjerne og høyet er surret på med en spesiell sølvtråd. Lykke til!

  SvarSlett
 7. Jeg synes det ser bra ut jeg Kari, du har gjort en god jobb!! Det er så inspirerende å se arbeid/kunst laget av naturmaterialer. Dessuten sier det mye positivt om deg som person, og så er det veldig veldig vakkert også :)

  Ha en nydelig Søndag ~ Aina

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Aina! Fint at du liker det jeg gjør! Ha kreative vårdager selv!

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!