13.03.2013

Farvel til Alvene.

De siste fire årene har jeg hatt glede av å bo på verkstedet sammen med alven til Wik og Walsøe. Og jeg har elsket å bruke serviset Alv sine vaser, boller og kanner sammen med mine naturdekorasjoner.

Mange ulike blogginnlegg og bilder fra forskjellige årstider har det blitt også. Men mødrene til Alven, Linda og Ragnhild, har i løpet av disse årene gjort velfortjent suksess. Nå sist fikk de på 8. mars Innovasjon Norge sin gründerpris. Gratulerer! Deres designporselen har dukket opp i flere og flere butikker rundt om og er ikke så annerledes og sært lenger. Så derfor må Alven få fly ut av Atelier Kari og jeg må finne på noe sært og nytt å ha selskap med sammen med mine naturdekorasjoner.

Jeg selger nå ut mitt lille restlager med kanner, mugger, krus, tallerkner og boller av dette fantastisk flotte serviset til 30% rabatt. Ta kontakt med meg hvis du ønsker deg noe, så ser vi hvordan vi kan ordne frakten.

Farvel alver! Fly lykkelig videre!
Hilsen The Lady of the Woods.


kar-rudi@online.no

2 kommentarer:

 1. Trist at Alvane flyg!
  Men du har no vore med på å gi dei luft under vingane ;-)

  Nydelege saman med dine dekorasjonar!

  Ha vakker dag!

  SvarSlett
 2. Huff ja, slik er det i vår verden. Vi må stadig finne noe nytt og annerledes. Men forandring gjør jo også godt. Blir spennende å se hva du "lander" på :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!