13.01.2013

Hyggelig hilsen og bloggbok.

Jeg glemmer ofte å ta bilder av det jeg lager. Derfor er det ekstra hyggelig når jeg får bilder tilsendt. Takk til Anne Berit som sendte dette bildet av en kråkefotkrans som hun kjøpte til døra si før jul. Og hvilken dør! Jeg skulle veldig gjerne likt å gå på besøk bak denne spennende og fargerike gamle døra.
 
Om jeg ikke husker på å ta bilder eller blogger så ofte, synes jeg tilbudet fra Blog2Print er ganske smart. Her er tre årganger av bloggbøkene mine, fra jeg startet med bloggen i 2009, og nå har jeg bestilt en bloggbok fra året 2012. Sidefelt og kommentarer kommer ikke med, bildene kan av og til bli små og av ymse kvalitet og oppsettet litt rotete, men bøkene er en fin dokumentasjon og notatbok om hva jeg har lagd på verkstedet i året som gikk. Bloggbøkene koster ikke all verden heller og leveres innen et par uker fra bestillingen. Mer om Blog2Print finner du HER.

Ha en kreativ uke!kar-rudi@online.no

7 kommentarer:

 1. Hei Kari!
  Hyggelig at jeg fant deg! Ja, den døren var utrolig flott! Takk for tipset om bloggbok - det skal jeg se på! Hadde jo vært hyggelig om noen år - når man kanskje har lagt ned bloggen - å ha noe å se tilbake på!

  God søndag til deg!

  Klem Cahtrine :-)

  SvarSlett
 2. Oij, her fann eg ei flott blogg.
  Deg vil eg fylgje vidare :)
  Fin årbok. Eg har fått laga mi første, smart, men som
  du seier, litt rot med samanheng bilde og tekst.
  Men det viktigaste er dokumentasjonen.

  God søndag !
  Helsing Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Flott krans, og døren var jo bare helt fantastisk sjarmerende. Det er noe godt over gamle dører, hus og kranser:-)

  Brita

  SvarSlett
 4. Tack själv gulliga du, du är värd all bloggbesök.
  Kram gerda

  SvarSlett
 5. Det er veldig stas med blogg-bøkene.

  Det er mulig å få med kommentarene. Boka mi for 2011 ble ryddigere enn 2010, så jeg må ha gjort et annet valg da. Men jeg er enig i at bildene er for små.

  Du vet at du har sånn uleselig kode for å legge inn kommentar?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tenkte at det kanskje var spam som var grunnen, for jeg ar også fått noen sånne. Men etter noen dager med kommentarkode så var det over (for denne gang).

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!