04.08.2012

Hverdagsliv på atelieret.

Her er jeg i full gang med å lage kranser i brødlav/islandslav. Slik uryddig hverdagsliv er det som preger atelieret mitt til daglig. Spesielt uryddig er det før jeg skal reise på utstilling og jobber litt ekstra for å mange nok lage kranser og dekorasjoner å ha med.

Slik blir de klassiske brødlavkransene i når de er ferdige. Det er en utfordring å "snekre" laven sammen til en jevn krans, for laven har ulik lengde og ikke minst forskjellig struktur og fasthet. Hemmeligheten er å ta seg god tid.

Nå i august skal jeg både på Skogmuseet og til Rennebumartnan, se HER. Kanskje jeg treffer deg der? Husk å fortell meg at du ser på bloggen min av og til, for det er så fint å treffe de virkelige menneskene som skjuler seg bak bloggstatistikken. Ha en flott sensommer!
kar-rudi@online.no

4 kommentarer:

 1. Skjønner du har nok å henge fingrene dine i, med deltagelse på to arrangementer. Tipper du får god avsetning på naturdekorasjonene dine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg krysser fingrene for at jeg får god respons. Dessuten er det helt nødvendig å ta meg ut av Finnskogen og se litt folk av og til. Jeg håper augustværet blir flott! Ha en fin august du også Janne!

   Slett
 2. Atelier,

  How do you conceptualize a wreath? I mean do you synchronize them according to occasions and themes?

  I am very weak at wreaths and I would love some of your guidance for the same.

  SvarSlett
 3. Wreaths can be difficult. Yes, I do design and make them according to occasions and themes. I do use all kind of materiel , mostly from the nature. You just have to try. Maybe this video on the bottom of this blog can give you some inspiration: http://atelierkari.blogspot.no/2010/10/lag-deg-en-kvistkrans-videokurs.html

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!