30.05.2012

Sommerbesøk av min søster.

Jeg elsker å få besøk på atelieret! Og denne sommeren har jeg et litt annerledes besøk. Min søster Gro maler så fine blomstermotiv. Hun er en glad amatør som jeg er stolt av å kunne vise fram sammen med mine naturdekorasjoner.

Hun maler både i olje, akvarell og tørrpastell. Blomster til å bli glad av. Jeg håper også besøkende kan like disse dekorative bildene. Bildene er ikke store, dette største er på ca 40 x 40 cm. Mens andre er miniatyrer på 15 til 20 cm.

Hun har hyggelige priser på bildene sine, fra 275,- kr til 850,-. Ser du noe du liker så send meg en mail. Jeg kan sende en kavalkade av bilder på mer nært hold. Så kan du se om det er noe som passer hos deg. Små malerier er fine å ha som dekorative innslag, som denne liljen i tørrpastell.  

Jeg skal glede meg over å ha søster Gro på besøk i sommer, for det er jo nesten som å ha henne på besøk på ordentlig. Og disse blomstermotivene kler mine kranser ganske så fint. Hva synes dere?kar-rudi@online.no

6 kommentarer:

 1. For noen kreative søstre!
  Utrolig kjekt å se både kranser og vakre bilder!

  TAKK for titten og klem fra Anne på landet;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Anne! Flott med en kreativ storesøster.

   Slett
 2. Takk Kari . Det er hyggelig å komme på besøk med mine bilder i ditt fine og kreative atelier. Jeg kommer en tur selv i sommer også. Blomsterbildene kommer virkelig til sin rett sammen med dine naturkreasjoner.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Gro! Jeg synes også at våre utstillingen ble fin, men det er litt vanskelig å få til gode bilder hvor det virkelig kommer til si rett. Velkommen til sommerbesøk!

   Slett
 3. Anonym5/31/2012

  Blomsterbildene og naturkreasjoner dine passer veldig godt sammen. For en kreativ søster du har! Men det må ligge i familien deres, fordi du er veldig kreativt også. :)
  Ha en flott dag videre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Det er fint å ha en slik kreativ storesøster!

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!