06.03.2012

Åpent Atelier under Finnskogutstillingen 2012

Et sikkert vårtegn på Finnskogen i tillegg til takdrypp, er Finnskogutstillingen. I år åpner jeg dørene til eget atelier under Finnskogutstillingen. Det blir en ny opplevelse for meg, selv om jeg har deltatt på Finnskogutstillingen i flere år. Før har jeg tatt med meg mine naturdekorasjoner ned til Eldrehuset og truffet mye folk og andre utstillere der. Nå åpner jeg dørene til verkstedet fredag 9., lørdag 10. og søndag 11. mars fra kl 11-18. Hjertelig velkommen! Det er skilt ved vegen 1 km øst for Svullrya, mot Sverige. Se Google Maps.

Jeg håper at publikum finner veien til Atelier Kari under Finnskogutstillingen. For her på eget verksted har jeg større muligheter til å vise publikum materialer jeg bruker og hva jeg bruker dem til.

På Atelier Kari har jeg også utstilt designporselenet til Wik og Walsøe. Den fantastiske alven står andektig på den forgylte kvist. Det er fem år siden eventyret om alven begynte, og Wik og Walsøe har jubileum i år.

Finnskogutstillingens eget program med hovedutstiller Oddleiv Apneseth sine fantastiske fotografier og resten av programmet, finner du HER. Velkommen til Finnskogen 9. - 10. - 11. mars.


kar-rudi@online.no


2 kommentarer:

  1. Viel Glück und Erfolg bei der Ausstellung ..
    lg Monika

    SvarSlett
  2. Lykke til! Skulle gjerne vært innom, men det får bli en annen gang.

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!