09.05.2011

Stemor

Stemor, hvorfor kalle en så vakker blomst for stemor? Og vakker er den, og hardfør. Den blomsterer like fint og trives i mine potter, selv om det er kuldegrader på morgenkvisten her på Finnskogen nå. Det er lett å kose seg med uteliv og planting. Selv er jeg også begeisteret for margeritter, men de må bæres ut og inn til morgenfrosten forhåpentligvis snart gir seg. 

Her har rustikke røtter og stubber fått selskap av moderne stålpotter. Mitt bidrag til "Vårtegn på mandager" har også en forsmak av sommer. Ha en flott og kreativ våruke!

9 kommentarer:

 1. Uansett navn, så pynter de fint opp ;)) mange rare navn i grunnen, nøkkerose for eksemel... Nyt våren, den er like deilig i år også ;D

  SvarSlett
 2. Ahoj KARI, OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH,krásné mému srdci blízké super!!!!!!!!Prosté a přírodní,ůžasné!Daja-Duha.CR

  SvarSlett
 3. Så koselige potter. Det er så fint når vi kan pynte opp med blomster på utsiden, en deilig tid.
  Stemorsblomster er flotte blomster. Kos deg videre, frosten tar vel snart slutt og da er det fritt frem.Klem

  SvarSlett
 4. For en koselig blogg du har. Lekre bilder av vakre blomster. Jeg har IKKE "grønne" fingre som det heter så fint, derfor nyyyter jeg slike blogger som dine:-))
  Håper du får en finfin tirsdag:-)

  SvarSlett
 5. Kanskje på tide å bytte ut navnet stemor med bonusmor i planteverden også! Vakre og mangfoldige er de uansett. Er det forresten ikke en myte rundt navnet stemorsblomst, noe om egne unger (les store kronblad) som forsyner seg stort av grøtfatet og smørøye (det gule i midten) og stebarna som er mindre og som ikke slipper helt til?

  SvarSlett
 6. Stemor er helt genialt, både vår og høst. Har en masse såpakker her som jeg har tenkt å så slik at jeg har noen morsomme for høsten, da pleier det alltid være styrete å finne fine stemors.

  Nydelig arrangement, som alltid!

  SvarSlett
 7. Nydelig med de grå krukkene til sink og natur :O)
  Du har det så skjønt i din hage, Kari!
  Ønsker deg den aller beste 17.mai.
  Stor klem, Anne:)

  SvarSlett
 8. Lekkert Kari,,,,kontraster er bestandig fengslende.
  Her slipper jeg og bære krukkene ut og in,,,,så det er håp.
  Nyt vårdgene.
  Anne

  SvarSlett
 9. Takk for de fine kommentarene! Setter veldig pris på den selv om jeg ikke alltid får tid til å svare dere alle sammen. Dere gir meg av og til veldig gode ideer og tips, tusen takk!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!