13.04.2010

Inspirert av lopper, antikt og gode bruktkjøp

Jeg reiste på oppdagelsesferd til bruktbutikker i distriktet og se hva jeg fant:

Kassestolen er vakker,særegen og praktisk til oppbevaring av alt fra garnnøster til gamle blader.

Innehaveren av Meierigården brukt og antikt Bjørn Vidar Sletten har all grunn til å være fornøyd med sine mange hundre kvaderatmeter med verdifulle antikviteter, gode bruktkjøp og loppis. Dette er noe for den moderne trenden med shabby-chick! Jeg ble også imponert av det de fikk til av redesign av gamle møbler, med for eksempel ombygging av sengegavler til hyggelige benker.

Og som prikken over i-en kom jeg over tre gamle kaffekopper fra Porsgrunn porselen i samme mønsteret som jeg arvet fra min farmor for 35 år siden. De er ikke akkurat kaffekrus, men jeg kan servere expresso kaffe i dem eller ha mosekuler med løvetann i.

Fornøyd og inspirert reiste jeg hjem med mine gullfunn. Reis på bruktkjøp og se nye muligheter du også! 

8 kommentarer:

 1. GRATULERER med nydelige funn!
  Stolen er strålende, også kaffekoppene - SOM jeg har en forkjærlighet for slike... Det ligger så mye liv i de...
  Fantastisk lekkert med rabbesjegg i glass og ramme!
  Ja du er makaløst flink!!
  Ikke noe å undres over at du har sus i serken, du det uttrykket synes jeg er storveis altså!!
  Ønsker deg en nydelig helg!!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 2. Det var en sjelden o fin stol !

  SvarSlett
 3. Det er alltid moro med loppis mm, en vet aldri hva en finner - og så har ingen annen nettopp det du finner.... dessverre fylles det fort opp i heimen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan lett hope seg opp, ja. Men hvis en tar med seg 10 ting til bruktbutikken som en egentlig kan klare seg uten, og komme hjem med 2 en virkelig har bruk for og ønsket seg? Har prøvd det og det funker det også! :o)

   Slett
  2. Takket være ditt innlegg fra meierigården fant jeg ut at det er auksjon i Våler 28.07, og dit skal jeg, der finns noe som jeg lenge har ønsket meg! Håper den blir med meg hjem!

   Det gress kronene dine var kjempefine, skal prøve å lage slike! vi har en hogstflate like ved og der vokser det kjempe mye gress nå!

   Skal du på blogg treff på Tjura? Lailas lille rede arrangerer!

   Slett
  3. Så bra! 11. aug. er jeg opptatt på Skogmuseet på Elverum hele helga, ellers skulle jeg veldig gjerne ha kommet. Du får hilse Laila og de andre som kommer. Kanskje jeg skulle invitere til bloggtreff en gang før eller etter jul? Hadde vært gøy!

   Slett
 4. Det hadde vært moro med blogg treff hos deg! Jeg vet ikke hvor mange bloggere som finns i distriktet her, men det er da ikke langt å komme fra Oslo og omheng heller! For min del er etterjuls vinteren fin og rolig...da er det trivelig med litt sosiale aktiviter!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg får plotte det inn på kalenderen i januar en gang, for det hadde jo vært morsom enten vi blir mange eller bare noen få.

   Slett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!