06.11.2009

Kari er gjesteutstiller på Domkirkeodden på Hamar i år også!

I Løtenbygningen på Domkirkeodden har flere kunstnere, kunsthåndverkere og håndverkere gått sammen om å lage en juleutstilling og -marked det er sjeldent fint å oppleve. De kaller seg Brukshåndverkerne i Hedmark og er en hyggelig og varm nettverksgruppe for meg å bli kjent med.

Jeg var strålende fornøyd med å bli spurt om å være gjesteutstiller på Domkirkeodden på Hamar i fjor til Jul. Det var så flott og stemningsfullt i vannkanten ved Mjøsa, og bygningen på Hedmarksmuseet bare roper på julegjester. Helt fullt var det av hyggelige besøkende som med store øyne fikk kjøpt de helt riktige julegavene og -dekorasjonene til familie, venner og bekjente.

Så kom det overraskende nok en invitasjonen til meg om å være gjesteutstiller der i år også. Veldig glad ble jeg, og Julegleden har nå begynt å komme. Men jeg må lage mere varer å ha med meg, så nå er det travelt.


Årets JULEHUS i Løtenbygningen
blir de to siste helgene i november: 20., 21., 22. og 28., 29. november, 2009 


3 kommentarer:

 1. Høres ut som noe jeg kunne tenkt meg å komme å se på...Høres koselig ut.

  SvarSlett
 2. Atelier Kari11/11/2009

  Lang vei for deg men veldig koslig på Hamar!
  Heldige Kari som er invitert til å delta!

  SvarSlett
 3. Ja nå er det det... er på flyttefot (Gjøvik)så det er ikke umulig jeg dukker opp.. skal se hva jeg får til. Har selv for noen år tilbake drevet å laget ulike ting og dekorasjoner av det jeg har samlet i naturen, så det hadde vært sabla morro å se mer av det du lager...

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!