02.05.2024

Siste bloggbok

Siden 2009 har jeg fått lagd meg bloggbøker om hva jeg hvert år har delt av inspirasjon, kunnskap og erfaringer her på bloggen min. Nå som trykkeriet opphører, er det siste mulighet for enkelt å få lagd meg en bok for 2023 og litt 2024. Fint med minner for stor del av aktiviteten i mitt minifirma. Gleder meg til å få min nye bok en gang i slutten av mai!

Jeg kommer til å fortsette bloggen, ikke ofte og kanskje mest for å skrive om når jeg har åpent, om kurs jeg skal holde og praktisk ting som kontaktopplysninger og slikt. I og med at det fortsatt er mange som titter innom siden her (flere tusen i måneden), som leser eldre innlegg og kanskje få ideer til å lage egne naturdekorasjoner, så ligger bloggen åpent for alle også framover. Kanskje den er til glede for noen dere. Se emneknaggene og søkerfunksjonen nedover i høyre spalte. Vi treffes kanskje på FB og INSTA også.😊


Ha en hjertelig fin mai måned og kreative vårdager! 
Hilsen Kari
tlf +47 95137750 - mail kar-rudi@online.no

03.03.2024

Det rusler mot vår

Første søndag i den første vårmåneden er full av sørpe og regn. Men de frittgående eggene gleder seg til påske, sol og skikkelig vår😃!
Egget er lagd av brødlav, og til pynt et silkebånd med ekornspiste kongler. Morsomt å leke seg i drittværet mens vi gleder oss til at våren for alvor skal komme.

Etter Påske blir det full fart med foredrag og kurs i Kongsvinger Husflidslag, flere foredrag på Finnskogtoppen Velvære hotell og Åpent Atelier under Finnskogutstillingen som i år er flyttet til slutten av mai. Les mer om vår og sommerprogrammet mitt HER

Men foreløpig skal jeg denne søndagen lage meg en kopp varm kakao, fyre i ovnen og "kose" meg med momsregnskapet for min minibedrift. Kanskje ikke rare kosen, men godt å få papirarbeidet unna!

Ha en kreativ vårsøndag!
Hilsen Kari
tlf 95137750 mail kar-rudi@online.no