27.10.2019

Førjulskurs på Atelier Kari.

Gøy når flinke folk vil ha kurs på atelieret her hos meg! Visste du at jeg tar i mot kursinteresserte på bestilling? Minigrupper fra 1-3 personer kan bestille atelierkurs, selv være med å bestemme hva de vil lære og få kunnskap og inspirasjon. For større venninnegrupper fra 4-10 deltakere, leier jeg et lite forsamlingslokale i nærheten. Kontakt meg, så finner vi sikkert en dag som passer før Jul. 

Her viser Aud var stolt fram den flotte julekransen hun lagde, og hun synes det var gøy å lære å tvinne ståltråd med drill. Av den tvinnede ståltråden lages rammer til kranser, hjerter og stjerner.

Kirsten fra Lillesand kom på nok et kurs hos meg på Finnskogen i går. Her lages det halmunderlag til julehjerter. Det er fint å lage sine egne underlag, for da kan en bestemme størrelsen og formen på hjertet selv.

Kirsten hadde med seg to ivrige døtre og hjerter og pyntekulene ble fine! Jeg elsker å se stjerner i øynene til flinke og inspirerte kursdeltakere når de reiser etter en endt kursdag. Takk for besøket!

Her er det brukt furu, lyng, brødlav og furukongler i julehjerte, naturmaterialer gir et interessant uttrykk.

Bestill  gjerne Julekurs på Atelier Kari!

Hilsen Kari
tlf + 47 95137750

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen! Beklager at jeg må ha robotbekreftelse for å unngå masse spam!